Home Arnhem WSV verrast met aanvaller van competitiegenoot

WSV verrast met aanvaller van competitiegenoot

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgens De Stentor maakt Mike de Beer na dit seizoen de overstap van RKHVV naar WSV. Beide clubs strijden in de subtop van de eerste klasse D voor een nacompetitieticket. De 24-jarige aanvaller uit Apeldoorn is aan zijn eerste seizoen in Huissen bezig.

Mike de Beer vertrok vanuit de jeugd van Apeldoornse Boys op 10-jarige leeftijd als groot talent naar Vitesse. In Arnhem was de snelle buitenspeler dichtbij een doorbraak, maar kwam uiteindelijk niet verder dan dertig duels voor Jong Vitesse in de Tweede divisie. Na zijn vertrek bij Vitesse speelde De Beer bij csv Apeldoorn, Hercules en Columbia om na een jaar bij RKHVV volgend seizoen bij WSV in Apeldoorn zijn voetballoopbaan te vervolgen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |