Home Laatste Nieuws Verwijder uw BetCity sponsorbord en win een trainingskamp t.w.v. € 10.000,-

Verwijder uw BetCity sponsorbord en win een trainingskamp t.w.v. € 10.000,-

door Redactie
0 reacties

De afgelopen periode heeft BetCity veel amateurverenigingen financieel mogen ondersteunen. Helaas heeft BetCity besloten om de breedtesportcampagne met onmiddellijke ingang stop te zetten en alle lopende overeenkomsten formeel via deze weg op te zeggen.

BetCity kan niet met 100% zekerheid zeggen dat het met haar sponsoruitingen geen kwetsbare doelgroepen, zoals jeugd en jongvolwassenen, bereikt. Hierdoor kan BetCity haar ‘zorgplicht’ niet op een goede wijze naleven. Via deze weg stelt BetCity uw vereniging graag op de hoogte over de vervolgstappen.

Stappenplan voor de vereniging

1.We verzoeken jullie om het reeds geplaatste sponsorbord uiterlijk voor donderdag 1 juni te verwijderen.

Het ontvangen sponsorbedrag én productievergoeding wordt door ons niet teruggevraagd. Wij hopen dat dit bedrag op een goede manier bij de club wordt besteed. Wel keren wij geen vergoedingen uit voor de komende jaren.

2. Wij vragen jullie om een foto van de plaats waar de sponsorborden hingen (ter bewijs dat de borden zijn verwijderd) te uploaden via www.betcitysponsorbord.nl/bewijs/.

Het uploaden van een factuur, IBAN, KVK en/of verklaring is in dit geval niet meer nodig. Deze stappen kunnen dan ook worden overgeslagen.

”We snappen en delen de teleurstelling van het stoppen van deze actie en hebben daarom besloten om dit in elk geval met een positieve kans af te sluiten. Doorloop je deze stappen vóór donderdag 1 juni 2023 ? Dan maak je kans op een trainingskamp t.w.v. € 10.000,- voor een seniorenteam van jullie vereniging. Wij nemen half juni contact op met de winnende vereniging”, aldus BetCity.

Vanaf donderdag 1 juni 2023 vinden er fysieke controles plaats om te controleren of de sponsorborden zijn verwijderd. ”Alvast bedankt voor de medewerking en onze excuses voor het ongemak.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |