App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe club voor TEC-doelman Van den Dam

Nieuwe club voor TEC-doelman Van den Dam

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nick van den Dam keept volgend seizoen bij DOVO. De 24-jarige doelman maakt na dit seizoen de overstap van Tweede divisieclub TEC naar de Derde divisieclub uit Veenendaal. Bij DOVO moet de doelman uit Arnhem de concurrentie aan met Lars Molenaar en Twan van Veldhuizen.

Van den Dam vertrok in 2010 vanuit de jeugdafdeling van Eldenia naar De Graafschap. In Doetinchem was de keeper tot 2022 actief en keepte hij in 2020 twee duels in de Keuken Kampioen divisie. Van den Dam keepte dit seizoen in Tiel bij TEC meer dan de helft van de wedstrijden in de Tweede divisie.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |