App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Bennekom raakt verdediger alsnog kwijt

Bennekom raakt verdediger alsnog kwijt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mike Jansen vertrekt aan het einde van het seizoen toch bij eersteklasser Bennekom. Edestad.nl meldt dat de 28-jarige verdediger na dit seizoen overstapt naar VVA Achterberg, de koploper in de derde klasse A.

De centrale verdediger uit Wageningen vertrok in 2020 bij WAVV om op Sportpark de Eikelhof te gaan voetballen. Ondanks dat Jansen op een eerder moment zijn verbintenis met Bennekom tot 2024 had verlengd, vertrekt de verdediger nu toch omdat hij bij Bennekom het plezier in voetbal kwijt is geraakt.

VVA Achterberg heeft met nog twee wedstrijden op het programma drie punten voorsprong op ESA en lijkt te promoveren naar de tweede klasse.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |