App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvallende versterking voor DTS Ede

Aanvallende versterking voor DTS Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

DTS Ede heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Bilal Tmim meldt EdeStad.nl. De 20-jarige aanvaller uit Veenendaal maakt de overstap van eersteklasser NSC Nijkerk en speelde in zijn jeugd bij GVVV. Bilal speelt bij voorkeur als linkeraanvaller en is het broertje van Anouar Tmim die in het verleden vijf seizoenen actief was op Sportpark Inschoten.

Bilal Tmim is na Thom Stunnenberg (OVC’85) en Chiel Willems (DUNO) de derde versterking voor de ploeg van trainer Arnold Brehler. DTS Ede speelt nog twee competitiewedstrijden in de eerste klasse D en zal dan via de nacompetitie proberen te promoveren naar de Vierde divisie.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |