App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 4B: Topper De Paasberg-DFS beslissend in titelstrijd

4B: Topper De Paasberg-DFS beslissend in titelstrijd

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Op de voorlaatste speeldag van de vierde klasse B staat zaterdag de beslissende topper tussen De Paasberg en sv DFS Opheusden op het programma. Het duel tussen de twee kampioenskandidaten begint zaterdag om 14:30 op Sportpark De Paasberg in Arnhem. Koploper DFS is bij winst kampioen en behoudt bij een gelijkspel de voorsprong van twee punten op de enige concurrent. De Paasberg is bij winst de nieuwe koploper en kan dan een week later in Dodewaard kampioen worden.

Stand 4B:
1. DFS Opheusden 18.41 (+40)
2. De Paasberg 18.39 (+44)
3. FC Lienden 18.34 (+19)
4. Excelsior Zetten 18.34 (+9)
5. Kesteren 18.31 (+13)

Programma (13 en 20 mei):
De Paasberg- DFS Opheusden

DFS Opheusden- Kesteren
Dodewaard- De Paasberg

De nummer twee, drie en vier van de eindstand plaatsen zich voor de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse. Hiervoor is de subtopper tussen Kesteren en FC Lienden zaterdag van belang, Lienden sluit de competitie af met een thuiswedstrijd tegen SVHA. Excelsior Zetten speelt zaterdag de derby in Herveld tegen SVHA en eindigt met SDOO thuis.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |