Home Arnhem Verdediger keert terug bij DTS Ede

Verdediger keert terug bij DTS Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Chiel Willems speelt volgend seizoen bij eersteklasser DTS Ede. De 22-jarige linksbenige centrale verdediger uit Huissen voetbalt dit seizoen bij competitiegenoot DUNO en was in het seizoen 2020-21 al eerder een jaar actief op Sportpark Inschoten onder trainer Arnold Brehler.

Willems voetbalde in de jeugd van SML en Go Ahead Eagles en kwam daarnaast ook nog uit Lienden, RKHVV en Achilles’29. DTS Ede versterkte zich eerder met Thom Stunnenberg (OVC’85) en zal waarschijnlijk als de nummer drie van de eerste klasse D aan de nacompetitie voor promotie naar de Vierde divisie deelnemen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |