Home Laatste Nieuws Aanvaller zegt NSC Nijkerk af en blijft toch bij Veensche Boys

Aanvaller zegt NSC Nijkerk af en blijft toch bij Veensche Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Halverwege april werd bekend dat Arslan Gümüs na dit seizoen de overstap van tweedeklasser Veensche Boys naar eersteklasser NSC Nijkerk zou maken. De 22-jarige aanvaller is bezig aan zijn eerste seizoen in Nijkerkerveen en voetbalde voorheen bij derdeklasser Hoevelaken.

Op de website van Veensche Boys wordt nu bekend gemaakt dat Arslan Gümüs  zich heeft bedacht:

Voetballer Arslan Gümüs zou overstappen van Veensche Boys naar eersteklasser NSC Nijkerk, maar hij is op zijn schreden teruggekeerd. Hij heeft het zo enorm naar zijn zin bij Veensche Boys, dat hij heeft besloten alsnog bij de club uit Nijkerkerveen te blijven. Arslan Gümüs was zaterdag onder meer verantwoordelijk voor de winnende goal in de halve finale om de KNVB-districtsbeker. 

Extra opmerkelijk is dat in april bekend werd dat Jurre van den Brom toch bij NSC Nijkerk blijft en zijn eerdere beslissing om naar Veensche Boys te vertrekken, heeft teruggedraaid.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |