Home Achterhoek Aanvaller tweede versterking voor RKZVC

Aanvaller tweede versterking voor RKZVC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Cornelis Hofman maakt na dit seizoen de overstap van derdeklasser FC Trias naar de kersverse eersteklasser RKZVC. De 27-jarige aanvaller uit Winterswijk speelde in het verleden voor WVC en FC Winterswijk en is nu aan zijn tweede periode bij FC Trias bezig. RKZVC degradeert dit seizoen uit de Vierde divisie en wist voor volgend seizoen ook al doelman Rutger Tenhagen van Longa’30 te strikken.

Op de website van RKZVC geeft Hofman een toelichting op zijn keuze: ”Ik heb in elf jaar seniorenvoetbal nooit buiten Winterswijk gespeeld en ik heb er erg veel zin in om bij RKZVC te gaan spelen. Ik heb er alle vertrouwen in na de gesprekken die ik met de trainer heb gehad en ik wil gaan knallen voor RKZVC”.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |