Home Laatste Nieuws 4E: Krayenhoff na zege dichtbij historische promotie

4E: Krayenhoff na zege dichtbij historische promotie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Krayenhoff heeft dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen NSVV FC Kunde met 3-0 gewonnen. Dankzij de overwinning is de Nijmeegse ploeg van trainer Angelo van Elk dichtbij het kampioenschap van de vierde klasse E en de historische promotie. Nooit eerder speelde Krayenhoff in de derde klasse.

Op Sportpark De Schoonhorst ging Krayenhoff tegen middenmoter FC Kunde met een 2-0 voorsprong rusten dankzij goals Johnny Dobson uit een strafschop en Jonny Loef. In de tweede helft bepaalde Damian Kregting de eindstand op 3-0.

Met nog twee wedstrijden op het programma heeft Krayenhoff een voorsprong van zes punten op SVO’68/VVLK, bovendien is het doelsaldo van de Nijmeegse koploper zeven doelpunten beter. Zondag kan Krayenhoff in eigen huis kampioen worden wanneer de ontmoeting met hekkensluiter SV Heumen minimaal een punt oplevert. Op de laatste speeldag speelt Krayenhoff in Oosterhout tegen OSC.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |