Home Laatste Nieuws VVOG verrast met komst ervaren divisiespeler

VVOG verrast met komst ervaren divisiespeler

0 reacties

Mike van de Laar speelt volgend seizoen bij VVOG. De 30-jarige middenvelder speelt al sinds 2010 in de hoofdmacht van IJsselmeervogels en heeft inmiddels ruim 300 wedstrijden in het eerste elftal van de roemruchte Tweede divisieclub uit Spakenburg gespeeld. De in Amersfoort woonachtige Van de Laar speelde in de jeugd van KVVA Amersfoort en Ajax en heeft zich voor twee seizoenen aan de Derde divisieclub uit Harderwijk verbonden.

Op de website van VVOG geeft Van de Laar een toelichting op zijn keuze: “Ik heb een geweldig mooie periode beleefd bij IJsselmeervogels, maar voelde ook dat de tijd gekomen was om een andere keuze te maken. Met een jong gezin en drukke baan werd het voor mij tijd om tot een betere balans tussen privé, werk en hobby te komen en ik denk dat VVOG daarin de juiste stap is. Ik volg de club al vrij lang, want Jeffrey Snijders is een maatje van me. Afgelopen seizoen heb ik nog bij VVOG – Eemdijk (3-2) gekeken en dat was een mooi spektakel. Jef en ik hebben altijd gezegd dat het mooi zou zijn als we nog eens samen konden spelen en dat wordt nu werkelijkheid. Ik kijk er in ieder geval naar uit!”

Namens de TC van VVOG zegt Thomas Vossebelt op de clubwebsite hierover het volgende: “In het gesprek met Mike was er al snel een goede klik. Met hem halen we niet alleen strijdlust, maar ook veel voetballend vermogen in huis. Middenvelders van zijn kaliber zijn schaars in de regio en voor VVOG is hij exact de speler waar we al een tijd naar op zoek waren. Naast een uitstekende speler, is Mike ook een winnaar en een speler waar de vele jonge talenten bij VVOG zich aan kunnen optrekken.”

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |