Home Achterhoek Verdediger keert terug bij DVC’26

Verdediger keert terug bij DVC’26

0 reacties

Job Hendriksen keert volgend seizoen terug bij DVC’26 meldt De Gelderlander. De verdediger met de uitstekende trap voetbalt nu nog bij buurman Angerlo Vooruit en speelt volgend seizoen dus weer op Sportpark De Nevelhorst. Vierdeklasser Angerlo Vooruit is nog in de race om een plek in de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse.

DVC’26 staat momenteel op kop in de tweede klasse H en is de grootste kanshebber om als kampioen te promoveren naar de eerste klasse. De roodzwarte formatie uit Didam krijgt met Willem Mulderij volgend seizoen een nieuwe hoofdtrainer.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl