App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SV Grol naar finale Achterhoek Cup

SV Grol naar finale Achterhoek Cup

0 reacties

SV Grol heeft zich dinsdagavond relatief eenvoudig geplaatst voor de finale van de Achterhoek Cup. Op Sportpark Dichteren in Doetinchem was de tweedeklasser uit Groenlo met 0-4 te sterk voor derdeklasser VIOD. In de finale van het prestigieuze toernooi op 1 juli speelt SV Grol tegen de winnaar van de ontmoeting tussen DZC’68 en Longa’30 die 16 mei gespeeld wordt. De winnaar van de Achterhoek Cup wint een vriendschappelijke wedstrijd tegen De Graafschap.

SV Grol kwam na een half uur spelen op voorsprong door een doelpunt van Jordy Schutten, nog voor rust bracht Mick Wissink de marge op twee. Met de derde goal van de avond besliste Luc Berentsen na een kwartier in de tweede helft de wedstrijd. Met zijn tweede doelpunt van de avond bepaalde Wissink de eindstand van de goed bezochte halve finale op 0-4.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |