App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Koploper VV Krayenhoff versterkt zich met zevental

Koploper VV Krayenhoff versterkt zich met zevental

0 reacties

De Nijmeegse kampioenskandidaat VV Krayenhoff heeft voor volgend seizoen al zeven nieuwe spelers vastgelegd. Pascal Sevenich (SV Nijmegen), Jordy Goudt (SV Nijmegen), Rinaldo Sobnath (DVC’26), Mitchel Grundmann (Quick 1888), Michael Piroe (Germania), Jesper van de Woerdt (Quick 1888) en Atilla Ercan (Germania) spelen volgend seizoen op Sportpark De Schoonhorst.

Trainer Angelo van Elk is tevreden: ,,Het is heel prettig dat we in deze belangrijke fase van de competitie al alles rond hebben voor het nieuwe seizoen. Nu kan de knop om en kunnen wij ons volledig richten op een gruwelijk mooi slot van de competitie.”

Koploper Krayenhoff heeft in de resterende drie competitiewedstrijden nog vier punten nodig om als kampioen van de vierde klasse E te promoveren naar de derde klasse. Vanavond kan een grote stap richting de titel gezet worden wanneer de inhaalwedstrijd tegen NSVV FC Kunde gewonnen wordt. Het duel op Sportpark De Schoonhorst in Nijmegen begint vanavond om 20:00.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |