App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 4D: Titel naar Apeldoornse Boys of ’t Harde?

4D: Titel naar Apeldoornse Boys of ’t Harde?

0 reacties

In de vierde klasse D strijden Apeldoornse Boys en ’t Harde om het kampioenschap en promotie naar de derde klasse. Beide clubs hebben met nog twee wedstrijden op het programma 44 punten, het doelsaldo van de koploper uit Apeldoorn is echter duidelijk beter.

1. Apeldoornse Boys 20.44 (+26)
2. ’t Harde 20.44 (+15)
3. VEVO 20.40 (+34)

Normaal gesproken zijn twee overwinningen in het restant van de competitie dus voldoende voor de titel voor Apeldoornse Boys. Het team van de vertrekkende trainer Stephan Quack begon uitstekend aan de competitie, won de eerste periodetitel en had toen al vijf punten voorsprong op ’t Harde. De club uit de Veluwe van trainer René van ’t Goor is dit seizoen echter constanter en kwam na de tweede periode langszij. De onderlinge toppers werden echter twee keer met 5-1 gewonnen door Apeldoornse Boys. Door verrassend puntenverlies van de lijstaanvoerder uit Apeldoorn tegen ZVV’56 (2-3) en Hulshorst (2-2) is de spanning weer helemaal terug.

Resterende programma
Apeldoornse Boys treft zaterdag in Garderen De Veluwse Boys, een lastige opponent die niet alleen voor de zesde plek strijdt maar ook nog koploper is in de derde periode. Ook ’t Harde speelt een moeilijke uitwedstrijd en moet op bezoek in Heerde bij het als vijfde geklasseerde SEH dat ook nog hoopt op een (vervangende) periodetitel en tegelijkertijd nog punten nodig heeft om zeker te zijn van handhaving.

Op de laatste speeldag ontvangt Apeldoornse Boys subtopper SEH op Sportpark Malkenschoten en heeft ’t Harde met een thuiswedstrijd tegen het al gedegradeerde Noord Veluwe Boys een relatief makkelijke opdracht waarbij in theorie een jacht op een overwinning met dubbele cijfers voor een kampioenschap nog een scenario kan zijn.

 

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |