Home Laatste Nieuws Valleivogels haalt aanvaller bij derdeklasser

Valleivogels haalt aanvaller bij derdeklasser

0 reacties

Tomas Vaarkamp is bezig aan zijn laatste weken voor Terschuurse Boys, de 26-jarige aanvaller speelt volgend seizoen bij tweedeklasser Valleivogels.

Tomas Vaarkamp voetbalt al zijn hele leven bij derdeklasser Terschuurse Boys in zijn woonplaats Terschuur. De snelle en behendige aanvaller maakt al vanaf het seizoen 2015/16 deel uit van de eerste selectie op Sportpark Overbeek. Terschuurse Boys is momenteel de nummer negen van de derde klasse B en baarde in de bekercompetitie opzien met overwinningen op De Bataven en SV Orion.

Op de website van zijn nieuwe club geeft Vaarkamp een korte toelichting: ‘Ik denk goed te passen bij Valleivogels omdat de cultuur overeenkomt met die bij Terschuurse Boys, alleen maak ik nu een stap omhoog’.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl