App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 5B: Eindelijk weer zege Sportclub Haarlo, ook winst DEO

5B: Eindelijk weer zege Sportclub Haarlo, ook winst DEO

0 reacties

Sportclub Haarlo heeft zondag eindelijk weer eens gewonnen. Op Sportpark Overbekkings in Haarlo werd de inhaalwedstrijd in de vijfde klasse B tegen middenmoter VV MEC met 2-1 gewonnen. Het was na een reeks van een reeks van twaalf nederlagen op rij, pas de tweede competitiezege van het seizoen en de eerste driepunter sinds 9 oktober toen SV Halle met 2-0 werd verslagen.

In Borculo was DEO in een duel tussen twee middenmoters met 2-1 te sterk voor Wolfersveen. Dinsdagavond staat nog de inhaalwedstrijd tussen ZZC’20 en SV Bredevoort op het programma en dan volgen nog de laatste drie speeldagen in een competitie waarin SVBV, ZZC’20 en HMC’17 om de titel strijden en ZVV De Hoven en GSV’63 om het derde nacompetitieticket.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |