Home Arnhem Verdediger uit Tiel naar Derde divisie

Verdediger uit Tiel naar Derde divisie

0 reacties

Kerem Cifci speelt volgend seizoen in de Derde divisie bij OSS’20. De rechtsachter van Vierde divisieclub DHSC uit Utrecht maakt in de zomer de overstap naar de club uit Oss van trainer Roy de Haan. Bij OSS’20 wordt de verdediger uit Tiel onder andere herenigd met Samed Oztoprak en Arthur Gatsjatrian waarmee Cifci eerder speelde.

De 23-jarige Cifci speelde onder meer in de jeugd van FC Den Bosch en Achilles’29 en voetbalde daarna in de hogere amateurcompetities bij sv DFS en DUNO voordat hij vanaf de zomer van 2022 in Utrecht bij DHSC ging spelen, een subtopper in de Vierde divisie B.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |