App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Tweedeklasser Veensche Boys naar bekerfinale

Tweedeklasser Veensche Boys naar bekerfinale

0 reacties

Veensche Boys heeft zich ten koste van Bon Boys geplaatst voor de bekerfinale. Op Sportpark Nijkerkerveen werd het zaterdag 2-0 voor de zaterdag tweedeklasser. In de finale van de oostelijke districtsbeker op Hemelvaartsdag 18 mei speelt Veensche Boys tegen Vierde divisieclub Berkum uit Zwolle.

Nadat Berkum zich via een overwinning op csv Apeldoorn al voor de finale had geplaatst, stonden zaterdag met Veensche Boys en Bon Boys twee tweedeklasser tegenover elkaar in de halve finale. De thuisclub kwam in de tweede helft op voorsprong dankzij een doelpunt van aanvoerder Nico van den Brom. In de spannende slotfase besliste Arslan Gumus de wedstrijd met de tweede goal: 2-0.

Het worden drukke weken voor de ploeg van de ervaren trainer Erik Assink. Veensche Boys is in de tweede klasse C nog in gevecht met Lunteren voor de derde plaats en een ticket in de nacompetitie en treft naast Berkum in de bekerfinale ook nog OVC’85, CJVV en De Merino’s in het restant van de competitie.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |