Home Laatste Nieuws Pluim nu al aan het roer bij VV Nunspeet

Pluim nu al aan het roer bij VV Nunspeet

0 reacties

Werner Pluim begint nu al als trainer van VV Nunspeet. De geelblauwe formatie uit de Veluwe besloot deze week met onmiddellijke ingang afscheid te nemen van trainer Lucas Hoekman en heeft Pluim bereid gevonden per direct in te stappen. Pluim zou volgend seizoen pas op Sportpark Wiltsangh beginnen en heeft toestemming gekregen van VVOG om per direct over te stappen naar Nunspeet. Bij de Derde divisieclub uit Harderwijk was Pluim assistent-trainer.

Door drie nederlagen in de laatste vier duels is VV Nunspeet gezakt naar de elfde positie in de westelijke eerste klasse A en dreigt de nacompetitie en degradatie naar de tweede klasse. Pluim debuteert zaterdag met een thuiswedstrijd tegen VV ZOB en treft ook Montfoort’19 en HBOK nog in het restant van de competitie.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl