App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe trainer voor VV Den Dam

Nieuwe trainer voor VV Den Dam

0 reacties

Marcel Platje wordt volgend seizoen trainer van V.V. Den Dam. Bij de vijfdeklasser uit Azewijn wordt Platje de opvolger van Sicco de Winter die na drie seizoenen op Sportpark De Laak vertrekt.

Marcel Platje woont sinds een aantal jaar in Azewijn en voetbalde in het verleden onder meer bij Columbia, AGOVV en Vitesse. De 51-jarige Platje was in het verleden onder andere bij SV Vaassen, Apeldoornse Boys, VV Beekbergen, VVL en SDOUC trainer.

Op de website van zijn nieuwe vereniging geeft Platje een korte toelichting: “Voor komend seizoen heb ik enorm veel zin om als trainer bij V.V. Den Dam aan de slag te gaan. Bijkomend voordeel is dat ik het team al diverse malen heb zien spelen. Momenteel ben ik al erg druk met het benaderen van enkele spelers om zodoende een bredere groep te krijgen. Ik hoop dat dit gaat lukken want ik heb enorm veel zin om te beginnen.”

Den Dam is de nummer negen van de vijfde klasse C.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |