App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Apeldoornse topscorer naar MASV

Apeldoornse topscorer naar MASV

0 reacties

Dylan de Bruin vertrekt aan het einde van dit seizoen bij WSV Apeldoorn. De 24-jarige spits gaat volgend seizoen zijn doelpunten voor MASV maken. De Arnhemse club is de onbetwiste koploper van de eerste klasse D en gaat volgend seizoen in de Vierde divisie debuteren.

Volgens berichtgeving in De Stentor had De Bruin al toegezegd om ook volgend seizoen bij WSV te spelen, maar had de spits een clausule dat hij met ambitieuze clubs mocht praten wanneer die interesse zouden tonen. Vorige week zondag troffen WSV en MASV elkaar in Apeldoorn en scoorde De Bruin de openingstreffer voor de thuisclub, alweer zijn vijftiende competitiegoal. Na de wedstrijd kwam de interesse van MASV in de makkelijk scorende spits op gang met de overstap naar Sportpark Malburgen West als gevolg.

De Bruin is bezig aan zijn eerste seizoen in zijn tweede periode bij WSV en speelde hiervoor bij onder meer Columbia en in de jeugd van Go Ahead Eagles en Achilles’29. De Bruin speelt ook op hoog niveau in de zaal bij ZVV Ede.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |