Home Laatste Nieuws Aanvaller keert terug bij AGOVV

Aanvaller keert terug bij AGOVV

0 reacties

Maikel van der Wijk keert volgend seizoen terug bij AGOVV. De 26-jarige aanvaller begint dan aan zijn derde periode bij de tweedeklasser uit Apeldoorn. Van der Wijk had vorig seizoen een belangrijk aandeel in de promotie van AGOVV naar de tweede klasse en vertrok daarna naar VV Nunspeet. Bij de eersteklasser uit Nunspeet had de spits het echter niet naar zijn zin waardoor hij daar al vertrokken is.

Van Wijk kwam in de periode tussen 2017 en 2020 ook al uit voor AGOVV en de spits uit Eerbeek is tot dusver goed voor 52 competitiegoals in het shirt van AGOVV.

Op de website van AGOVV geeft Van der Wijk een korte toelichting op zijn keuze weer terug te keren op Sportpark Berg en Bos: “Na mijn vertrek bij Nunspeet nam AGOVV direct contact met mij op. Na een goed gesprek met de nieuwe trainers (Jos Dietrich en Jerry Cooke) heb ik besloten om terug te keren. Deze club is als een soort familie voor mij. Er voetballen veel vrienden waar ik jarenlang mee heb samen gevoetbald. De omgeving voelt vertrouwd en er lopen veel prettige mensen rond bij de club. Ik hoop, net als in mijn voorgaande twee periodes, belangrijk te worden voor AGOVV met doelpunten en assists.”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |