Home Laatste Nieuws Trainer VV Nunspeet per direct weg

Trainer VV Nunspeet per direct weg

0 reacties

VV Nunspeet heeft per direct afscheid genomen van trainer Lucas Hoekman. Door tegenvallende resultaten verkeert de geelblauwe formatie uit Nunspeet momenteel in degradatiegevaar in de westelijke eerste klasse A.

Lucas Hoekman was bezig aan zijn derde en laatste seizoen op Sportpark Wiltsangh en wordt volgend seizoen opgevolgd door Werner Pluim. Het is nog onduidelijk wie de komende wedstrijden als trainer Nunspeet in de eerste klasse moet houden.

Met nog drie wedstrijden op het programma staat VV Nunspeet op nacompetitieplek elf en driegt ook nog rechtstreekse degradatie. Nunspeet speelt sinds 2013 in de eerste klasse en was daarvoor zelfs hoofdklasser. In het restant van de competitie wachten nog ontmoetingen met VV ZOB, SV Montfoort’19 en HBOK.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl