App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe datum voor gestaakte duel van VV Ophemert

Nieuwe datum voor gestaakte duel van VV Ophemert

0 reacties

Het restant van de gestaakte wedstrijd tussen RKVSC en Ophemert is door de KNVB voor donderdag 11 mei op de agenda gezet. Het duel in de vijfde klasse B van district zuid werd op 2 april al na acht minuten gestaakt na een massale vechtpartij. Het als achtste geklasseerde Ophemert kreeg van de KNVB drie punten in mindering.

Op Sportpark De Peperd in Velddriel wordt op 11 mei bij een 0-0 tussenstand de resterende 82 minuten gespeeld. Het duel is voor de stand van de competitie van wezenlijk belang omdat RKVSC met HRC’14 om het kampioenschap speelt.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |