App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe club voor Desmond Talla

Nieuwe club voor Desmond Talla

0 reacties

Desmond Talla vervolgt zijn trainersloopbaan bij Gron Wit’62. Bij de derdeklasser uit Apeldoorn wordt Talla de komende twee seizoenen de trainer/coach van de onder 23 selectie. Talla is momenteel werkzaam als trainer van vierdeklasser vv Loenermark.

Op de website van Groen Wit’62 geeft bestuurslid technische zaken Mark van Dam een toelichting: “Desmond is een bekende naam in de Apeldoornse voetbalwereld, een voetbaldier pur sang en een bewezen bouwer. Dat heeft hij ruimschoots aangetoond bij WSV en dat doet hij nu ook bij Loenermark. Met het aantrekken van Desmond geven wij een duidelijk signaal af dat we structureel prestatief willen groeien met Groen Wit. En dat we de nieuwe O23-selectie, als verlengstuk van de jeugdopleiding en waarmee we direct op divisieniveau willen aantreden, uiterst serieus nemen. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat Desmond voor onze club gekozen heeft en kijken uit naar een succesvolle samenwerking”.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |