Home Laatste Nieuws Creatieve middenvelder naar TEC

Creatieve middenvelder naar TEC

0 reacties

TEC heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Raies Roshanali. De 27-jarige creatieve middenvelder komt van competitiegenoot vv Noordwijk en is na Jeffrey Ket (Quick Boys) de tweede aanwinst voor de Tweede divisieclub uit Tiel.

Raies Roshanali speelde in het verleden onder meer voor Zeeburgia, AZ, FC Oss en FC Dordrecht om in 2018 de overstap te maken naar vv Noordwijk. Na vijf seizoenen en zestien doelpunten voor Norodwijk vertrekt de middenvelder in de zomer dus naar TEC.

Op de website van TEC geeft de aanwinst uit Amsterdam een korte toelichting: ”Sinds de bekendmaking van m’n vertrek bij vv Noordwijk heb ik alle opties opengehouden en gesprekken met verschillende clubs gevoerd. Na het gesprek met Hans (van de Haar) had ik een heel goed gevoel en dat was gelukkig wederzijds. Ik heb er alle vertrouwen in dat TEC in de Jacks League actief blijft, dat is ook waar deze club thuishoort.”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |