App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Cruciaal duel WNC in strijd om handhaving

Cruciaal duel WNC in strijd om handhaving

0 reacties Foto: Nico Kooij

WNC wacht zaterdag een cruciale wedstrijd in de strijd om handhaving in de Vierde divisie. Winst in Gouda tegen degradatiekandidaat Jodan Boys geeft het team van trainer Cor Prein lucht in het gevecht om de onderste plaatsen. Mocht de divisiedebutant uit Waardenburg zaterdag op Sportpark Oosterwei verliezen, is het zeker gezien het resterende programma code rood bij WNC.

Met 23 punten uit de eerste twaalf duels verraste WNC vriend en vijand bij de competitiestart. Hierna kende de geelzwarte formatie uit Waardenburg een hele moeilijke periode waarin maar twee punten in tien duels werden veroverd. Overwinningen op Spijkenisse en De Dijk zorgden voor een opleving en een fraaie tiende positie met nog vier wedstrijden voor de boeg. Rechtstreekse handhaving zou een bijzonder knappe prestatie zijn, maar het verschil met nacompetitieplek dertien van SC Feyenoord is echter maar drie punten.

Resterende programma:
6 mei: Jodan Boys- WNC
13 mei: WNC- ARC
20 mei: WNC- Achilles Ven
27 mei: Kloetinge- WNC

Stand onderin Vierde divisie A (13-14 nacompetitie, 15-16 degradatie):
10. WNC 26.31 (-13)
11. Achilles Veen 26.31 (-16)
12. Zwaluwen 26.28 (-5)
13. SC Feyenoord 26.28 (-13)
14. Spijkenisse 26.25 (+10)
15. Jodan Boys 26.23 (-22)
16. De Dijk 26.5

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |