App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Weer een oud-prof naar Achilles’29

Weer een oud-prof naar Achilles’29

0 reacties Foto: Nico Kooij

Daan Disveld speelt volgend seizoen bij Achilles’29. De 29-jarige centrale verdediger speelt nu nog bij DOVO in de Derde divisie maar komt volgend seizoen de eersteklasser uit Groesbeek versterken. Achilles’29 verraste al eerder met onder meer de komst van Julian Calor (Witgoor Dessel), Tom van der Neut (DOVO) en Dennis Janssen (UDI’19).

Als jeugdspeler van NEC speelde Daan Disveld in het Nederlands elftal onder 17 en nadat een doorbraak in de hoofdmacht van NEC uitbleef, koos de inwoner van Lent voor een vervolg in het betaald voetbal bij FC Den Bosch. Mede door blessures kwam Disveld in Brabant ook niet verder dan zeventien duels in de hoofdmacht waarna hij in 2017 de overstap naar TEC maakte. Na drie jaar vertrok de verdediger begin 2020 naar Derde divisieclub DOVO in Veenendaal.

Achilles’29 strijdt momenteel tegen degradatie naar de tweede klasse en moet 13 mei in Zaltbommel tegen NIVO-Sparta eigenlijk winnen om zicht te houden op handhaving in de eerste klasse via de nacompetitie.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |