App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Snelle aanvaller voor SDC Putten

Snelle aanvaller voor SDC Putten

0 reacties

SDC Putten heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Ryannique Inge. Inge is een 23-jarige aanvaller die in de jeugdopleiding van Ajax en Almere City heeft gespeeld en in de hoofdmacht van SV Huizen en SV Lelystad. De snelle aanvaller die zowel vanaf links als vanaf rechts kan spelen, voetbalt dit seizoen bij ASC Waterwijk, een tweedeklasser in Almere.

Op de website van eersteklasser SDC Putten geeft Inge een toelichting op zijn keuze: β€œDe reden dat ik deze stap heb genomen is omdat ik toe ben aan een hoger niveau, serieuzere trainingen en wedstrijden. Daarnaast heeft SDC Putten een mooi verleden en ambitie om spelers beter te maken. Verder is het mooi om een nieuwe club, trainers en spelers te leren kennen. Hierin hebben Kwadjo Boateng en Sander Duits een grote rol gespeeld door goede gesprekken met mij te voeren. Verder hoop ik dat het een heel mooi seizoen wordt en ik zal mij 100% gaan inzetten voor het team en de club.”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |