App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Rood Wit legt talent vast

Rood Wit legt talent vast

0 reacties

Quinten Tassenaar speelt volgend seizoen bij Rood Wit Groesbeek. De 19-jarige Tassenaar speelt momenteel bij derdeklasser Quick 1888 en speelde in de jeugdafdeling van Achilles’29. Tassenaar is rechtsbenige speler die zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten kan en heeft volgens zijn nieuwe club zowel snelheid als overzicht en scorend vermogen.

Eerder werd al bekend dat Sewan Yildez en Loek de Bever van Union Malden volgend seizoen de derdeklasser uit Groesbeek komen versterken. Rood Wit is de huidige nummer negen van de derde klasse C en hoopt de nacompetitie nog te ontlopen.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |