App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvallende versterking voor VV Tricht

Aanvallende versterking voor VV Tricht

0 reacties

Dadier Casal komt tweedeklasser VV Tricht komend seizoen versterken. Casal is een 24-jarige buitenspeler met snelheid en een passeeractie die in het verleden onder meer in jeugd van NEC en Achilles’29 en bij DIO’30, Theole, Alverna en Quick 1888 actief was. Casal woont in Tricht en runt sinds kort op Sportpark Crayestein zijn eigen voetbalschool ‘Level up by DC”.

VV Tricht presteert dit seizoen boven verwachting in de zuidelijke tweede klasse H. Het jeugdige vriendenteam onder leiding van trainer Jacob van Zanten staat op de vierde plaats en is nog in de race om een nacompetitieticket voor promotie naar de eerste klasse. Bovendien is Tricht met 68 gescoorde doelpunten de meest productieve ploeg van de competitie.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |