App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Spannende degradatiestrijd derde klasse zondag (overzicht)

Spannende degradatiestrijd derde klasse zondag (overzicht)

0 reacties foto: Nico Kooij

Met nog drie speeldagen voor de boeg neemt de spanning onderin toe. Gezien de verscherpte degradatieregeling vallen er bij de zondag derdeklassers harde klappen. De nummers 12, 13 en 14 degraderen rechtstreeks en de nummers 9, 10 en 11 komen in de pittige nacompetitie terecht. Inmiddels zijn vijf van de twaalf rechtstreekse degradanten bekend, waaronder de Gelderse clubs VV Doetinchem en HAVO.

Hieronder een overzicht van de clubs die in district Oost op basis van de huidige tussenstand rechtstreeks degraderen of in de nacompetitie terecht komen. De nacompetitie kun je overigens ook beter ontlopen: in totaal spelen er 33 clubs voor 5 plaatsen in de derde klasse. Mogelijk wordt deze verdeling nog iets beter door de overstap van zondagclubs naar de zaterdag.

Rechtstreekse degradanten:
3A: Luctor et Emergo, VC FleringenSV TVO
3B: HC’03, Pax, VV Doetinchem
3C: FC Jeugd, DSZ, HAVO
3D: Albatross, ABS, Turkse Kracht

Nacompetitie:
3A: VOGIDO, SV Vasse, Saasveldia
3B: FC Dinxperlo, Concordia Wehl, VV Gendringen
3C: Rood Wit, Blauw Wit, Angeren
3D: Overwetering, Warnsveldse Boys, VV Holten

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |