App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Intezar nieuwe trainer Ede/Victoria

Intezar nieuwe trainer Ede/Victoria

0 reacties

Khaiber Intezar is volgend seizoen de nieuwe trainer van Ede/Victoria. Bij de zaterdagclub uit Ede wordt Intezar de opvolger van Micha Horzelenberg die enkele weken geleden per direct vertrok bij Ede/Victoria dat gedegradeerd is naar de vijfde klasse.

De 33-jarige Intezar is bezig aan zijn eerste seizoen als trainer van CHRC, waarvoor hij in zijn nadagen als speler ook actief was. Door de fusie van CHRC met Redichem en RVW verdween de functie van Intezar bij CHRC. Ede/Victoria zal volgend seizoen in de vijfde klasse zeer waarschijnlijk ingedeeld worden met fusieclub SCW’23.

Intezar voetbalde in de jeugdopleiding van NEC en VVV en speelde verder onder meer voor DIO’30, DUNO, WAVV en OVC’85.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |