App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws HC’03 heeft nieuwe trainer gevonden

HC’03 heeft nieuwe trainer gevonden

0 reacties

Koen van Loon is volgend seizoen de nieuwe trainer van HC’03. Bij de derdeklasser uit Drempt wordt Van Loon de opvolger van John Leeuwerik die na vier seizoenen vertrekt van Sportpark ’ t Doornslag.

Van Loon is dit seizoen trainer van het Onder 19 team van VVG’25 en was daarvoor vier jaar werkzaam bij Sportclub Groessen. Verder was de in Etten woonachtige Van Loon onder meer trainer van NVC, ’t Peeske en vv Etten.

HC’03 strijdt als de nummer twaalf van de derde klasse B momenteel tegen degradatie naar de vierde klasse en moet in het restant van het seizoen van de competitie Gendringen of Concordia Wehl passeren om nog in de nacompetitie te komen. HC’03 speelt nog tegen Sc Westervoort, VIOD en Pax.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |