App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvaller keert terug bij SV Orion

Aanvaller keert terug bij SV Orion

0 reacties

Jefferson Gola keert volgend seizoen terug bij SV Orion. De 24-jarige aanvaller speelde in het verleden al in de jeugd van de Vierde divisieclub uit Nijmegen en voetbalt dit jaar voor het tweede seizoen bij SGE Bedburg-Hau 05 op het zesde niveau in Duitsland. De spits speelde daarvoor in Duitsland bij SV Rindern en in Nijmegen bij SCE. Eerder werd al bekend dat Mitchell Nguyen na dit seizoen terugkeert bij Orion na een seizoen bij Juliana’31.

SV Orion verloor zondag met 2-0 van HVCH, door de zesde opeenvolgende nederlaag is de Nijmeegse divisieclub inmiddels afgezakt naar de elfde positie en nog niet helemaal zeker van handhaving in de Vierde divisie. De voorsprong op het als dertiende geklasseerde EVV bedraagt nog zes punten met nog vier wedstrijden voor de boeg. Zondag treffen beide clubs elkaar in Echt.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |