App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 3B: Titelstrijd gaat tussen Sc Westervoort en VDZ

3B: Titelstrijd gaat tussen Sc Westervoort en VDZ

0 reacties Foto: Nico Kooij

De strijd om het kampioenschap in de derde klasse B gaat nog tussen Sportclub Westervoort en VDZ. De koploper uit Westervoort won de op papier lastige uitwedstrijd tegen FC Dinxperlo met 0-3 door twee goals van Brian Baaijens en de openingstreffer van Martijn Klein-Holte en VDZ was met 0-3 te sterk voor VVO.

Beide ploegen hebben evenveel verliespunten, het doelsaldo van Sc Westervoort is beter en de club van trainer Wim Bleijenberg heeft een makkelijker resterend programma dan het team van Wilco Klop. VDZ heeft bovendien nog een extra wedstrijd tegoed. VDZ won de laatste acht wedstrijden en doelman Kwint Ceelen kreeg in die acht duels maar één goal tegen.

 1. Sc Westervoort 22.47 (+30)
  21 mei: HC’03- Sc Westervoort
  29 mei: Sc Westervoort- VVO
 2. VDZ 21.44 (+22)
  14 mei: Concordia Wehl- VDZ
  21 mei: VDZ- DVV
  29 mei: VIOD- VDZ

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |