Home Laatste Nieuws VV Heerde op weg naar tweede promotie op rij

VV Heerde op weg naar tweede promotie op rij

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na de promotie via de nacompetitie van vorig seizoen lijkt VV Heerde met het kampioenschap van de derde klasse C op weg naar de tweede achtereenvolgende promotie. VV Heerde was zaterdag op het eigen Sportpark Molenbeek met 2-0 te sterk voor SC Rouveen terwijl de enige concurrent Dieze West met 3-0 verloor bij FC Ommen.

Tegen het defensieve SC Rouveen scoorden Daan Nijmeijer en Raoul Wijenberg in de tweede helft de belangrijke doelpunten voor de ploeg van trainer Hans van der Hoop. VV Heerde behield met de thuisoverwinning de onoverwinnelijke status op het eigen Sportpark: alle elf thuiswedstrijden werden gewonnen. Het laatste puntenverlies op Sportpark Molenbeek dateert van 23 april 2022 toen SEH met 1-3 te sterk was voor de geelzwarte formatie uit de Veluwe.

VV Heerde heeft met nog drie wedstrijden voor de boeg nu een voorsprong van vijf punten op Dieze West waardoor het kampioenschap een kwestie van tijd lijkt te zijn.

Resterende programma VV Heerde:
13 mei DVC Dedemsvaart- VV Heerde
20 mei VV Heerde- Zwolsche Boys
27 mei SV VHK- VV Heerde

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |