Home Laatste Nieuws Sterk Scherpenzeel naar bekerfinale

Sterk Scherpenzeel naar bekerfinale

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Scherpenzeel

Het succesjaar van Scherpenzeel heeft weer een nieuw hoofdstuk gekregen. De ploeg van trainer Koen Janssen versloeg Vierde divisieclub Purmersteijn in Purmerend in de halve finale van de westelijke districtsbeker met 1-5. In de finale neemt Scherpenzeel het op tegen de winnaar van de ontmoeting tussen Eemdijk en BOL die dinsdagavond gespeeld wordt.

Scherpenzeel had op Sportpark Purmersteijn een vliegende start toen Arwin van Soest al na twee minuten de openingstreffer scoorde. Na een kwartier kwam Purmersteijn, de nummer drie van de Vierde divisie A, langszij. Na tien minuten in de tweede helft bracht Eef van Riel Scherpenzeel weer op voorsprong waarna een spannend laatste half uur volgde met mogelijkheden over en weer. Arwin van Soest kroonde zich tot man van de wedstrijd door in de slotfase nog tweemaal te scoren.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |