App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws RKZVC haalt doelman bij Longa’30

RKZVC haalt doelman bij Longa’30

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Rutger Tenhagen keept volgend seizoen bij RKZVC, de 25-jarige doelman is nu bezig aan zin derde seizoen bij competitiegenoot Longa’30. Omdat Tenhagen bij de club uit Lichtenvoorde dit seizoen de concurrentiestrijd van Dyon Esink verloor, was de keeper uit Haaksbergen op zoek naar een nieuwe club.

Na de degradatie uit de Vierde divisie speelt RKZVC volgend seizoen in de eerste klasse. In Zieuwent gaat Tenhagen met Joël Paijers en Sven Huinink het keeperstrio vormen. Op de website van zijn nieuwe club geeft Tenhagen een korte toelichting: ”RKZVC lijkt me een warme vereniging en een fijne club, die de ambitie heeft om zo hoog mogelijk te spelen”.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |