App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Geen bekerfinale voor csv Apeldoorn

Geen bekerfinale voor csv Apeldoorn

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de halve finale van de strijd om de oostelijke districtsbeker is csv Apeldoorn uitgeschakeld. Competitiegenoot Berkum was in Zwolle met 4-0 te sterk voor de ploeg van trainer Jan Kromkamp. Halverwege was het 1-0 voor Berkum door een goal na 35 minuten van Robert Talens. Al snel na rust scoorde Johnsen Bacuna de tweede goal voor de Vierde divisionist uit Zwolle, waarna het in het laatste kwart zelfs 4-0 werd door nog een goal van Bacuna en een doelpunt van Rojer.

De tweede halve finale wordt zaterdag 6 mei in Nijkerkerveen tussen de tweedeklassers Veensche Boys en Bon Boys gespeeld.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |