Home Achterhoek Zaterdagavond derby in Bemmel en Silvolde

Zaterdagavond derby in Bemmel en Silvolde

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Zaterdagavond staan er twee bijzonder interessante ontmoetingen van de zondagcompetities op het programma. In Silvolde wordt de laatste derby tussen Sportclub Silvolde en Longa’30 gespeeld, het duel op Sportpark De Munsterman in de Vierde divisie B begint om 18:00. Hoewel Silvolde aan het laatste seizoen aan de bovenkant van de voetbalpiramide bezig is, wil het team van trainer Ron Haveman met handhaving afsluiten en dan zijn behalve prestige de drie punten ook meer dan welkom. Ook Longa’30 kan nog wat punten gebruiken om zeker te zijn van Vierde divisievoetbal in Lichtenvoorde.

In de eerste klasse D wordt zaterdagavond de derby tussen Sportclub Bemmel en De Bataven gespeeld. Het duel tussen de nummers twee en drie van de ranglijst begint om 19:00 op Sportpark Ressen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |