Home Laatste Nieuws Zaterdagamateurs Ajax halen speler TEC en DVS’33

Zaterdagamateurs Ajax halen speler TEC en DVS’33

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De zaterdagamateurs van Ajax dat uitkomt in de Vierde divisie heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Kevin van Kippersluis (TEC) en Ali Alka (DVS’33). ook Darren Rosheuvel (IJsselmeervogels) maakt de overstap naar Amsterdam.

De 29-jarige Van Kippersluis is bezig aan zijn eerste seizoen bij TEC, de aanvaller speelde in het verleden onder meer bij Excelsior, FC Volendam, Go Ahead Eagles en Cambuur.

De 30-jarige Ali Alka is sinds 2020 aan zijn tweede periode bij DVS’33 Ermelo bezig, de aanvaller speelde verder bij IJsselmeervogels en kreeg in de winterstop te horen dat zijn contract bij de Derde divisieclub uit Ermelo niet verlengd zou worden.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |