Home Arnhem Fusieclub SCW’23 stelt nieuwe trainer aan

Fusieclub SCW’23 stelt nieuwe trainer aan

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Maarten Kerkhof is de eerste hoofdtrainer van de nieuwe fusieclub SCW’23. De huidige trainer van Redichem zal volgend seizoen met de spelers van CHRC, Redichem en RVW een nieuw team formeren dat in de vijfde klasse ongetwijfeld om de prijzen zal spelen.

In eerste instantie was de bedoeling dat de trainer van de nieuwe fusievereniging geen binding met één van de drie oude vereniging zou hebben, maar gaandeweg het fusieproces is dit idee losgelaten. De 48-jarige Maarten Kerkhof is bezig aan zijn tweede periode als trainer van Redichem en was in het verleden ook werkzaam als trainer van SV Otterlo. Kerkhof voetbalde onder meer voor De Graafschap en Bennekom.

Jan Willem Pes wordt de eerste hoofdtrainer van het vrouwenteam van SCW’23.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl