App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Tweede versterking ZVV’56

Tweede versterking ZVV’56

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Bron: vv SEH

Rowan Weijland speelt volgend seizoen voor ZVV’56. De 21-jarige aanvallende middenvelder voetbalt dit seizoen bij Columbia en was in het verleden actief bij Groen Wit’62.

ZVV’56 speelt volgend seizoen in de vijfde klasse en richt zich nadrukkelijk op de combinatie van plezier en prestatievoetbal.

 

 

Op de website van ZVV’56 staat onderstaande bericht:

Mijn naam is Rowan Weijland en ik ben 21 jaar oud. Ik woon in de Maten in Apeldoorn. In het dagelijks leven volg ik de studie Technische Bedrijfskunde en werk daarnaast bij Hamer Installatietechniek op de afdeling inkoop & logistiek. Ook heb ik een bijbaantje bij Shabu Shabu als sushibezorger. Naast het voetballen ga ik ook graag naar de sportschool.

Ik ben ooit begonnen met voetballen bij Columbia. Tussendoor heb ik een uitstapje gemaakt naar Groen-Wit, waar ik een paar jaar heb gevoetbald, maar ik ben daarna weer teruggekeerd naar Columbia. Vanaf aankomend seizoen kom ik het team van ZVV’56 versterken.

De club bood onze vriendengroep een kans om weer met z’n alle het plezier in het voetbal terug te vinden. We vinden het vooral leuk om samen op zo’n niveau nog te kunnen spelen. De mogelijkheid om dit met prestatievoetbal te kunnen combineren, maakt dit alleen nog maar mooier.

Momenteel speel ik op het middenveld achter de spits, maar ik ben ook inzetbaar op de flanken van het middenveld. Ik heb de ambitie om in het eerste team te komen en daar een vaste waarde te worden in de basis en zo naar een promotie toe te werken.

Ik heb er heel veel zin en ik werd heel erg welkom geheten bij ZVV’56. De gastvrijheid stel ik dan ook zeer op prijs.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |