App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Topscorer Degenaar blijft toch bij VVA Achterberg

Topscorer Degenaar blijft toch bij VVA Achterberg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Rick Degenaar blijft volgend seizoen toch bij VVA Achterberg, de trotse koploper van de derde klasse A. De makkelijk scorende aanvaller was op zoek naar een nieuwe club maar blijft nu toch bij VVA in combinatie met de functie van assistent-trainer.

 

Op de website van VVA Achterberg staat de volgende toelichting:

Ondanks de eerdere aankondiging dat Rick Degenaar vertrekt, blijft de veel scorende spits toch bij VVA Achterberg. Degenaar, het afgelopen jaar veelvuldig geplaagd door blessureleed, heeft verschillende gesprekken gevoerd met de TC van VVA Achterberg over zijn toekomst. Uiteindelijk hebben die gesprekken geleid tot een dubbele functie binnen de selectie. Naast spits zal hij volgend seizoen ook als assistent-trainer fungeren van trainer Dennis Koorn. Degenaar: “Deze functie komt vrij, omdat de huidige assistent-trainer Sven van Roekel na dit seizoen vertrekt en als hoofdtrainer bij DVOV in Velp aan de slag gaat. Ik wil zelf het liefst zoveel mogelijk voetballen, maar door verschillende blessures het afgelopen jaar heeft mij dat ook aan het denken gezet. Ik ben nog te fanatiek om het voetbalwereldje helemaal de rug toe te keren. Uiteindelijk is dit balletje gaan rollen en geeft dit mij ook een kans om de rol van (assistent) trainer te gaan ervaren bij een club die goed bij mij past”. Degenaar wist vorig seizoen gedurende de competitie in het kampioensjaar 30 doelpunten te scoren. In het huidige seizoen staat de teller op 10, maar heeft hij slechts beperkt minuten gemaakt in 9 wedstrijden. VVA Achterberg is blij met het aanblijven van Rick Degenaar en wenst hem veel succes in zijn dubbel functie. Tevens hopen wij, dat hij de komende wedstrijden nog van waarde kan zijn voor het 1e elftal.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |