App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Geen verdere straffen Grol en DVC’26

Geen verdere straffen Grol en DVC’26

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Onderstaand bericht verscheen vandaag op de website van SV Grol:

 

Ofschoon het nog niet schriftelijk bevestigd is, heeft de KNVB nu wel mondeling iets van zich laten horen naar aanleiding van het incident na afloop van de wedstrijd Grol 1 tegen DVC ’26 1 op zondag 23 januari 2023 in Groenlo.

De KNVB geeft hierbij aan dat de clubs Grol en DVC ’26 geen sancties zullen ontvangen. De drie DVC spelers die een rode kaart hebben ontvangen, zullen ook geen verdere sanctie ontvangen. Twee van hen hebben reeds een maand schorsing gehad en daar blijft het bij. Deze 2 kaarten zijn geseponeerd. De derde rode kaart, voor de keeper van DVC, was al na 1 wedstrijd schorsing geseponeerd.

Voor zowel Grol als DVC ’26 is dit een mooi bericht en zij kunnen zich nu volledig richten op de sportieve strijd om de titel in de 2e klasse H. Op pinkstermaandag 29 mei treft men elkaar in de laatste ronde van de competitie. Momenteel staat DVC op de 1e plaats en volgt Grol op 5 punten en 1 wedstrijd minder op de 3e plaats.

Jos Heutinck, assistent-trainer van Grol 1: “Ik ben blij met dit bericht, voor zowel Grol als DVC ’26. Eindelijk is er duidelijkheid. Beide spelersgroepen en clubs zaten niet te wachten op deze commotie. De mooiste plek op de ranglijst zal nu een puur sportieve strijd worden tussen de huidige top 4 in de 2e klasse H.“

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |