App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Achilles’29 haalt ook talentvolle middenvelder

Achilles’29 haalt ook talentvolle middenvelder

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Owen Blokland speelt volgend seizoen bij Achilles’29. De 19-jarige middenvelder met een verleden in de jeugd van PSV, De Treffers en JVC Cuijk komt van vv SIOL.

Er gaat geen werkdag voorbij of Achilles’29 presenteert weer een nieuwe speler voor volgend seizoen. De Groesbeekse eersteklasser gaat komend seizoen met een gerenoveerde selectie op jacht naar nieuwe successen na de lastige jaren waarin vaker werd verloren dan gewonnen. Onder leiding van trainer Patrick Pothuizen staat er volgend seizoen een selectie met talentvolle spelers en ervaren rotten die hun sporen op hoog amateurvoetbal of zelfs in het betaald voetbal verdiend hebben.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |