App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Talentvolle middenvelder naar VVOG

Talentvolle middenvelder naar VVOG

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Max Leeflang verhuist in de zomer van Sparta Nijkerk naar VVOG. De 22-jarige middenvelder speelde in de jeugdopleiding van PEC Zwolle en Go Ahead Eagles en was in Nijkerk aan zijn tweede seizoen bezig.

 

Op de website van VVOG staat onderstaande bericht:

VVOG is erin geslaagd om Max Leeflang (22) naar De Strokel te halen. Met Leeflang voegt VVOG een talentvolle middenvelder aan de selectie toe met een grote actieradius. Zwollenaar Max Leeflang kwam in de jeugd zowel uit voor PEC Zwolle als Go Ahead Eagles, waarna hij vorig seizoen de overstap maakte van Go Ahead Eagles naar Sparta Nijkerk. Daar speelde hij tot nu toe 51 wedstrijden mee en wist hij 8 keer te scoren, waaronder vorig jaar de winnende tegen VVOG (3-2). In het dagelijks leven werkt Leeflang als vakdocent bewegingsonderwijs op een school voor speciaal onderwijs in Utrecht.

Max Leeflang over zijn stap naar VVOG: “Na 2 mooie en leerzame seizoenen bij Sparta Nijkerk, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. VVOG is een mooie en goed georganiseerde club, met een trouwe supportersschare. De gesprekken met de TC en nieuwe trainer Jurjan Wouda verliepen erg prettig. De keuze was snel gemaakt. Ik kijk uit naar komend seizoen.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |