Home Laatste Nieuws Eerste kampioenschap ijzersterk CCW’16

Eerste kampioenschap ijzersterk CCW’16

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

CCW’16 is zondag kampioen geworden van de vijfde klasse E. Op Sportpark d’Olde Leeuwenbarg versloeg de fusieclub uit Wilp middenmoter VV Emst met 3-1 waardoor de voorsprong op eerste achtervolger VV Voorst zeven punten is met nog twee wedstrijden te gaan.

De titel van CCW’16 is het eerste kampioenschap in de prille clubgeschiedenis waardoor de blauwzwarte formatie volgend seizoen debuteert in de vierde klasse. In 2018/19 was de club met een tweede plaats in de eindrangschikking al eens eerder bij het kampioenschap.

Dit seizoen werden vijftien van de twintig wedstrijden gewonnen, alleen op de tweede speeldag werd de eerste uitwedstrijd van het seizoen tegen SV Zwolle verloren. CCW’16 won de laatste zeven wedstrijden, de jeugdige ploeg van trainer Bart Vos heeft de meeste goals gemaakt en de minste tegentreffers hoeven incasseren.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |